Returner indenfor 365 dage - uden problemer!
Fragt 34 kr - Gratis over 449 kr-
Kontakt os
Tilmeld dig Trendhim Tribe

Tilmeld dig Trendhim Tribe for eksklusive tilbud, stilinspiration og meget mere!

Ved at indtaste din email accepterer du vores Privatlivspolitik og siger ja tak til at modtage tilbud og nyheder om vores produkter via email. Du kan til enhver tid afmelde dig og forlade Trendhim Tribe.

Elastiske Herrebælter

Hvordan et elastiskbælte hjælper dig

Bælter kan ofte være besværlige, da du skal finde den helt rette størrelse, bredde, materiale og spændvidde. Et godt alternativ er en livrem med elastik, der hjælper dig med at stramme din pasform. Elastiske bælter er lavet af et tyndt stof, der er dækket af små, stramme fibre, som klæber til din krop. De kan bæres til næsten ethvert outfit og til et meget slankt t-shirt-look.

Når du bærer et bælte med elastik, hænger jeansene naturligt mere ned foran. På den måde får du et slankere og mindre synligt look.

Kig efter dette ved et elastiskbælte:

  • Elasticitet: Et elastikbæltes stivhed er afgørende for, hvordan det sidder. Et blødere bælte vil trække mindre og kan være mere behageligt at have på hele dagen. Et stivere bælte kan være mere stift at have på, men ser slankere ud, når det sættes sammen med strammere bukser. Hvis du bærer elastiske bukser eller en løsere t-shirt, vil det elastiske bælte måske ikke være så synligt.
  • Materiale: Jo bedre materialerne er, desto mere holdbar vil dit elastikbælte også være. Det er vigtigt, at du kan trække og hive i bæltet, ligeså tosset du vil, og her spiller materialernes kvalitet en stor rolle. På Trendhim kan du altid være sikker på, at der er udvalgt elastikbælter af højeste kvalitet.

  • Farve: Som de gamle regler for mode går, skal du bære et bælte i en neutral farve som sort, brun eller grå. Hvis du vælger en kraftigere farve, der matcher dit bælte, kan det virke distraherende.

Erstat dit traditionelle bælte med en elastisk livrem

Du kan sagtens fra den ene dag til den anden erstatte dit traditionelle bælte med et elastikbælte. Du kan starte med at mærke efter ved spændet; hvis det gamle spænde generer dig, og du gerne vil skifte til et elastisk bælte, så skift spændet ud med et elastisk spænde. Hvis du har et bælte i samme farve som dine bukser, og du gerne vil gå over til et elastisk bælte, så skift også bæltefarven. Hvis de bukser, du bærer sammen med bæltet, er for stramme, kan du bære dem løsere, så bæltet trækker mindre i dem.

Vælg blandt et stort udvalg

På Trendhim kan du finde mange forskellige udgaver af et elastisk bælte, og du kan med lethed kombinere farver, mønstre og former med dit øvrige outfit. Et bælte bør altid supplere dine bukser og din skjorte, og derfor skal du overveje farvekombinationerne. Et bælte bør aldrig skille sig ud, men derimod falde i ét med dagens look.

Det giver god mening at have mere end ét elastikbælte i garderoben. Du bør som minimum have et mørkt og et lyst bælte, så du får nemmere ved at skifte mellem de forskellige nuancer.